Udskiftning af vinduer silkeborg2019-04-11T12:27:46+00:00

Udskiftning af vinduer i Silkeborg

Gode råd til udskiftning af vinduer

Der er mange spørgsmål som rejses når der skal udskiftes vinduer. Hvilken leverandør skal man vælge, hvordan måles de op, hvilke materialer er det bedste og mange flere. Vi står altid til rådighed for at give dig den nødvendige sparring, så du er tryg i forbindelse med udskiftningen af dine nye vinduer.

Hvilke vinduer skal du vælge ved udskiftning?

Der er et hav af forskellige vinduer og leverandører heraf. Dan dig et overblik over de forskellige typer der kan købes og som vil passe til dig hus/lejlighed eller kontor. Vi står til fuld rådighed ved sparring.

Hvordan måler du op til udskiftning af vinduer?

Når du skal måle op til nye vinduer skal du sørge for at måle bredde og højde af hele murhullet. Vær opmærksom på at du skal opmåle flere forskellige steder, for at være helt sikker på målene. Husk at fratrække 2,5-3 cm. fra både bredden og højden til fugerne. Fugen skal være minimum 1 cm. på det smalleste sted.

Når du har foretaget disse mål har du de udvendige karmmål. Dette er faktisk størrelsen på dit nye vindue og dem skal du angive når der skal bestilles nye vinduer.

Skal du have udskiftet vinduer i Silkeborg eller omegn. Så giver vi dig gerne et uforpligtende tilbud på nye vinduer inklusiv vores professionelle udskiftning af dem.

Er det svært at udskifte vinduer selv?

Det kræver at man har håndværksmæssig finesse. Det kan sjældent gøres alene, da vinduer naturligvis er tunge og ikke særligt handy.

Hvordan foretager man selv udskiftning af vinduer?

Det bedste råd er at være realistisk i forhold til egne evner. Monterer du dine vinduer forkert går det ud over dets holdbarhed og det kan have stor betydning for dets isoleringsegenskaber.

Du skal “nøjes” med at skifte ét vindue af gangen. Så står du ikke i en situation hvor hele de indvendige af huset bliver vådt ved regnvejr.

Når du tager det gamle vindue ud, så gør det roligt og nænsomt. Så minimerer du risikoen for at der opstår skader indvendigt. Det vil tage tid at rette op på efterfølgende.

Når det nye vindue skal indsættes, så foregår det ved at tage vinduet ud af karmen. Herefter sætter du vinduesrammen i karmen og sikre at du kan gå i gang med at isolere rundt om vinduet. Afslutningsvist kan du runde af med fugning.

Professionel udskiftning af vinduer

Har du ikke tid eller mod til at prøve kræfter med at udskifte vinduer selv, kan du altid lade os gøre det. Vi er professionelle og rigtig gode til det vi gør! Vi tilbyder at hjælpe med udskiftningen af alle vinduer. På den måde for du ro i maven og ved at tingene bliver gjort ordentligt. Kontakt os allerede i dag for at indhente et tilbud.

Pris for udskiftning af vinduer i Silkeborg

Vinduer leveres oftest til et helt hus ad gangen. Det betyder desværre i praksis at det kan være svært at sætte en pris på et enkelt vinduer, eller flere. Ko flere vinduer der skal udskiftes, desto billigere bliver det enkelte vindue, pga. mængderabatten.

Skal vi komme forbi og skifte din vinduer, er her også forskel på hvor mange vinduer vi skal udskifte. Om det kun gælder stueplan eller om vi skal sørge for flere indvendige løsninger.

Kontakt os i dag eller ring på 28108620