Renovering Silkeborg2019-04-11T12:47:29+00:00

Renovering i Silkeborg

Renovering af huse og lejligheder i Silkeborg

Hos Silkeborg Tømrerforretning kan du være sikker på at få en dygtig håndværker til dit renoveringsprojekt. Vi har stor ekspertise indenfor renovering i Silkeborg. Dette gælder både huse, lejligheder og meget andet.

Få lagt et godt budget inden start

De fleste af os anerkender vigtigheden og logikken i at renovering til tider er en god investering. Så længe renoveringen udføres professionelt og uden at budgettet stikker af. Det er derfor vigtigt for os at de indgående aftaler overholdes – til aftalt pris og tid.

Få den helt rigtige aftale med os

Vi har en lang række kompetencer. Derfor kan du med fordel kombinere flere af vores services til at få samlet et attraktivt og samlet tilbud.

Om det er facaderenovering eller noget andet, kan vi med stor sandsynligheden hjælpe dig. Dette kan for eksempel være i forbindelse med en samlet renovering, ligesom udskiftning af døre og vinduer kan gavne dig i forbindelse med en større renovation. Vi står til rådighed og kan altid bruges som sparringspartner. Så kan vi finde frem til den ideelle aftale for dig og dit projekt.

 

Renovering af huse og lejligheder?

Kigger du efter en dygtig håndværker til et renoveringsprojekt, så kontakt os allerede i dag.

Renovering i Silkeborg

Vi har bl.a. specialiseret i renovation af private boliger, offentlige bygninger, boligblokke og erhvervsbygninger. Vi har som altid stor fokus på god service og fremragende håndværk. Dette dækker bl.a. over:

  • Reparation og udskiftning af døre og vinduer
  • Renovering af lofter
  • Renovering af køkkener
  • M.m.

Pris for renovation i Silkeborg

Vi kan udføre opgaver på timebasis eller en på forhånd aftalt pris.

Har du spørgsmål til vores renovationsløsninger i Silkeborg, så kontakt os allerede i dag og få en professionel og serviceminded vejledning og løsning.

Kontakt os i dag eller ring på 28108620